Rengøring af ældre- og plejeboliger eller hele plejehjem

Vi har stor kompetence inden for alle former for rengøring af privat bolig, plejehjem og plejeboligcenter mm. Vores rengøringskonsulenter er altid klar til at yde en professionel og venlig service. Læs her hvordan vi kan hjælpe dig/jer.

Ridser på trægulv – Sådan fjerner du ridser

Ridser opstår ofte efter sten og snavs som slæbes rundt fra sko og sokker mm., stoleben, bordben og andet som rykkes regelmæssigt. Er dit trægulv ridset, kan du her læse guiden i vores blog om, hvordan du fjerner både små og større ridser.

Sådan fjernes pletter på trægulve

Denne guide er til dig som har fået kaffepletter, rødvinspletter, oliepletter eller andet på dit trægulv, og vil finde en nem måde at fjerne dem på. Er dit gulv overdækket med pletter i en grad, som gør det uoverskueligt at fjerne dem, kan du i stedet overveje en gulvafslibning og få det nye look tilbage.

Vedligeholdelse og pleje af olierede trægulve

Denne guide giver dig vejledning til, hvordan du rengører og vedligeholder dit trægulv efter en gulvafslibning og efterbehandling med olie. Korrekt rengøring og vedligeholdelse sikrer, at dine olierede gulve forbliver smukke, og det nye look bevares mange år frem.

Slibning af gulv – gør det selv

Med en gulvafslibning, kan du få gulvet tilbage til, hvordan det så ud som nyt. Du kan også ændre træfarve, reparere ridser, fjerne brugsmærker og mange typer skader. Her guider vi dig gennem processen ved en gulvafslibning.
En gulvafslibning er et større projekt, som tager mange timer at gennemføre. Især hvis man ønsker et fejlfrit og lækkert resultat. For at have de bedste forudsætninger for at få et flot resultat, skal du starte med en god forberedelse.

Sådan rengøres badeværelset korrekt

Badeværelset er i dag ikke bare et rum, men et af de vigtigste dele af hjemmet. Selvom det bør gøres rent regelmæssigt, kigger vi i denne artikel nærmere på hovedrengøring, som minimum bør foretages nogle gange årligt. Her får du en gennemgang af, hvordan badeværelset rengøres grundigt og korrekt. Vi gennemgår grundig rengøring af brusekabinen, toilettet, vasken, fliser/klinker og andet.

Trænger hjemmet til en kærlig hånd?

Rengøring kan være noget af en omgang, hvis man ikke har tid eller overskud. Men det fungerer jo heller ikke med skidt, rod og snavs, når man samtidig skal nå en masse andet.

Renovering af badeværelse

Skal du have bygget et helt nyt badeværelse, så kan det hurtigt løbe op i pris. Det kan også sagtens blive relativt billigt. Det er dog vigtigt, at du er realistisk ift. hvad du har råd til, samt hvad du ønsker. Skal du have en komplet renovering, så husk at lave budget. Her får du gode råd til hvordan du kommer bedst fra start.

Drømmer du om nyt køkken?

Køkkenet er et af boligens vigtigste rum. Går du med tanker om nyt køkken eller renovering, så kan vi hjælpe dig, med at komme i mål. Her er vores 5 bedste råd ifm. nyt køkken eller køkkenrenovering. Så er du godt rustet til at komme videre og gøre drømmen til virkelighed.

Få bygget den perfekte Carport eller Garage

Forskellen på en Carport og en garage er i store træk kun, at hvor garagen er helt lukket med fire vægge/mure og en dør/port til dig og din bil, så har Carporten maks. 2 vægge og er altså åben på minimum 2 af siderne. Læs mere om fordele og ulemper mellem de to muligheder.